Gradska organizazija HSS-a Kutine
Dobro došli na HSS Kutina. Registrirajte se
Prijava
Username:

Password:

Remember meLost Password?

Register now!
Glavni izbornik
Vijesti : Izborna skupština Hrvatskog srca
on 17.05.2014 (683 reads)

hrvatsko srce vilinske jame


Za predsjednicu ''Hrvatskog srca'' izabrana je dosadašnja predsjednica te organizacije Marija Ledinski Anić, jedina kandidatkinja za tu funkciju.
ledinski
Skupštini se obratila potpredsjednica HSS-a i kandidatkinja za zastupnicu u EU parlament Marijana Petir koja je izrazila zadovoljstvo zbog velikog broja žena uključenih u rad ''Hrvatskog srca'', organizacije žena HSS-a čije je i sama članica. Pozvala je članice ''Hrvatskog srca'' da pripomognu i naprave sve da HSS dobije svoju zastupnicu u EU parlamentu.
hrvatsko srce vilinske jame 2
Članicama Skupštine završno se obratio predsjednik HSS-a Branko Hrg koji je naglasio kako je bez njihovog entuzijazma, požrtvovnosti i pozitivne energije nezamislivo pokušati i organizirati neki događaj. Na listi broj 6 na petom mjestu nalazi se HSS. Sva stranačka tijela jednoglasno su donijela odluku da HSS-ova kandidatkinja bude Marijana Petir. Predsjednik Hrg izrazio je zadovoljstvo angažmanom članica ''Hrvatskog srca'' te ih pozvao, da na izborima na kojima se odlučuje o tome gdje će HSS biti sutra, daju sve od sebe da HSS-ova kandidatkinja uđe u EU parlament. Na kraju je svim majkama čestitao majčin dan.
hrvatsko srce vilinske jame 3
Fotografije pogledajte ovdje.
Tekst preuzet sa stranice: http://www.hss.hr

Rating: 0.00 (0 votes) - Rate this News -
The comments are owned by the author. We aren't responsible for their content.
Author Thread
copyright (c) 2006 HSS Kutina - Sva prava zadržana hosting & design by A.D.P.