Gradska organizazija HSS-a Kutine
Dobro došli na HSS Kutina. Registrirajte se
Prijava
Username:

Password:

Remember meLost Password?

Register now!
Glavni izbornik
Vijesti : Željko Lenart ostaje predsjednik GO HSS-a Kutina
on 01.12.2013 (913 reads)

izborna skupstina 2013


U Kutini je 26.11.2013. godine održana izborna Skupština GO HSS-a Kutina na kojem se biralo vodstvo stranke. Kandidati za predsjednika bili su dosadašnji predsjednik Željko Lenart i predsjednik ogranka Repušnica Dražen Kinderman. Na Skupštini je bilo čak 88 delegata, od 96 koliko ih je imalo pravo prisustvovati istoj. Nakon četiri godine, mnogobrojni HSS-ovi delegati, ponovno su bili u prilici birati vodstvo Stranke.

Okupljenim delegatima prvi se predstavio kandidat g. Kinderman, a zatim dosadašnji predsjednik g. Željko Lenart. Nakon predstavljanja kandidata za predsjednika,članovi skupštine imali su priliku tajnim glasovanjem odlučiti tko će iduće četiri godine voditi kutinski HSS.

Na skupštini su se, osim kandidata za predsjednika kutinskog HSS-a, birali i potpredsjednici i pet biranih članova GO HSS Kutina. Kako je za sva mjesta bilo više kandidata, svi su se birali tajnim glasovanjem.

Članovi skupštine iduće četiri godine ponovno su povjerili vođenje kutinskog HSS-a g. Željku Lenartu, a za potpredsjednike izabrani su Vlatka Bakarić i Milan Vujić.

Za blagajnika je ponovno izabran Dragutin Vagner, a za tajnicu Anica Lenart.

Skupštinu su uveličali i mnogobrojni gosti iz ŽO HSS-a SMŽ; Marijana Petir, potpredsjednica HSS-a i predsjednica ŽO HSS-a SMŽ, Ivica Peravić i Milan Herceg kao potpredsjednici, Anita Sinjeri Ibrišević, predsjednica GO HSS-a Sisak, Mijo Latin, predsjednik Hrvatskog seljačkog saveza te Marijan Crnkoci, član ŽO HSS-a SMŽ i potpredsjednik OV Lekenik. Svi su se oni osvrnuli na nadolazeći referendum inicijative U ime obitelji te pozvali prisutne delegate da biraju ZA obitelj i brak. Pozvali su ih na zajedništvo i slogu te dosljedno provođenje Radićeve politike.

Marijana

Predsjednica Petir se također zahvalila članovima iz GO Kutina na aktivnom sudjelovanju u županijskim aktivnostima, ističući da u istoj ima puno vrijednih i marljivih HSS-ovaca.

Predsjednik GO HSS Kutina

Željko Lenart

Rating: 0.00 (0 votes) - Rate this News -
The comments are owned by the author. We aren't responsible for their content.
Author Thread
copyright (c) 2006 HSS Kutina - Sva prava zadržana hosting & design by A.D.P.